Thursday, April 23, 2009

Rumah Baru







Salam Semua,
Diharap pembaca blogku ini sihat sentiasa.Cerita aku kali ni berkenaan ngn rumah.
Aku akan berpindah ke rumah ni(ader 5 rumah dalam building ni) pada 1 mei ni.
Pada pagi tadi aku berkesempatan mencari penghawa dingin 2nd hand(musta`mal) nak li yang baru(jadid) mmg x berkemampuanlah sbb bnyk lagi barg keperluan yg belum di beli.Tempat tu mmg famous lah di kalangn pengemar2 barg terpakai ni.Pendek kata macam2 ader. Buat
masa ni penghawa dingin ,permaidani(baru) dan tilam(baru) dah aku li.Brg yg lain tu minggu depan aku pergi sekali lagi.Sebab kepala aku pn dah berdenyut menahan kepanasan yg mula dirasai oleh kitaorg.Sekian saja cerita kali ini.Ader masa aku update lagi.Salam...............

8 comments:

Neeza Shahril said...

dah sampai sini ya. Shidah ikut sekali tak syarill?
takde cerita pasal tu pun.. :)

Mohd Syarill said...

lum sampai lagi kak
ambik dia ujung bln 6 ni.sampai sini saya bawak jumpa akak.

::ADleez:: said...

slm...
ade kosong lg tak kat sebelah2 umah tuuu...nnt blh calling2 en joe erk...kami pon tgh feninnn2 cr umah br nie...

Mrs Rafiuddin said...

syarill,roy tanya rumah nih kawasan rumah kami ker?
kalau bukan,area mana?
Berapa sewa rumah nih?

Jangan lupa bawak shidah mai umah kami sama noooo :)

Mohd Syarill said...

rumah ni dekat masjid yg tgh2 tu dekat ngn umah wayne.umah ni harga 30 k sebuah memandangkan umah ni beso kami pecahkan jadi 2.so saya ambik 2 bilik,2 bilik air 1 stor,1 hall,1 kitchen jadi 20k setahun.

Firdaus Keong Abdullah said...

Salam Syarill, pecah sendiri ke?

Neeza Shahril said...

hujung bulan 6? ooo.. akak pun mungkin ada di Malaysia time tu, Insyaallah.. bila bertolak ke saudi semula?

Mohd Syarill said...

umah arab selalu ader 2 ruang tamu.1 untuk tamu wanita dan 1 lagi tuk tamu lelaki,so ader 2 pintu masuk,kitaorg sealed pintu tgh jadilah 2 umah.24 blk malaysia 2 july kot hehehe

Demi Masa